Samenwerking

Studentenwelzijn en studentensucces

Het welbevinden van studenten staat al geruime tijd onder druk. Vaak heeft dit weerslag op de betrokkenheid bij hun studie. Ook hebben veel studenten moeite met het vragen van ondersteuning.

Siggie biedt de mogelijkheid om snel en succesvol begeleiding te bieden bij de psychische hulpbehoefte van studenten. We doen dat in de vorm van online coaching.

Siggie staat voor een combinatie van preventie en het bevorderen van mentale gezondheid. Ons doel is dat studenten weer kunnen vertrouwen op hun veerkracht en studentenwelzijn en studentensucces groeien.

Samenwerkingsverband

Een samenwerkingsverband is gestoeld op een gemeenschappelijk resultaat: zoveel mogelijk studenten welkom heten en effectief helpen.

Als Universiteit of Hogeschool investeert u in de coachtrajecten. Niet alleen financieel. Samenwerken met Siggie betekent ook dat we doorlopend optrekken om de hulp voor studenten toegankelijk te maken. En dat we van twee kanten werken aan optimalisatie van onze resultaten.

Een overeenkomst kan binnen enkele werkweken worden gerealiseerd. Studenten kunnen ons vervolgens rechtstreeks benaderen en binnen een week bij ons starten. Het tarief voor een coach sessie bedraagt afgerond 94 euro.

Meer informatie?

Herken je de situatie zoals deze speelt onder studenten en denk je na over oplossingen die voor jullie instituut passend zijn? We komen graag in contact via:

Lonneke Witteveen | Relatiemanager 
Telefoon: 06 1086 3150
E-mail: lonneke.witteveen@siggieforstudents.nl

Contactteam
Telefoon: 088 010 4334
E-mail: info@siggieforstudents.nl

Op de hoogte blijven van Siggie?
Let's connect!