Veelgestelde vragen

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Lees hieronder een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Momenteel hebben wij een samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Faculteit Governance en Global Affairs van de Universiteit Leiden en de Faculteit Geesteswetenschappen van de UvA en wordt de coaching voor studenten van de EUR en UvA vergoed. Ben je student bij een andere universiteit of hogeschool, en heb jij ook interesse in coaching? Laat het ons weten, dan nemen wij contact op met jouw universiteit of hogeschool om te onderzoeken wat er mogelijk is.

De coaching van Siggie bestaat uit 5 sessies, steeds met twee weken ertussen. Dat betekent dat het traject ongeveer 8 tot 10 weken duurt.

Het lijstje met voorbeelden dat wij noemen, is illustratief. Staat jouw hulpvraag er niet specifiek tussen, is dat geen probleem. We zijn er voor ondersteuning bij psychische uitdagingen, het werken aan persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van studievaardigheden, of voor hulp bij het vinden van de juiste zorg. Je hulpvraag kan groot zijn of klein. In alle gevallen ben je welkom! We zijn er voor je!

Je kunt je gegevens opsturen via onze aanmeldpagina. We nemen dan binnen 2-3 werkdagen contact met je op om je verder te helpen.

Helemaal niets. Jouw universiteit vergoedt het traject, maar krijgt geen inzicht op de inhoud. Onze coaching is in die zin anoniem en vertrouwelijk. 

Wij proberen iedereen die daar behoefte aan heeft zo snel mogelijk te helpen. Na je aanmelding kom je op een wachtlijst te staan. Zodra er een coach beschikbaar is, helpt hij/zij je verder.

Kun je hulp gebruiken
van een Siggie Studentencoach?