Ons verhaal

Siggie is er voor studenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je studententijd kan namelijk pittig zijn, met alles wat er op je afkomt. Het tempo van je studie ligt hoog, daarnaast heb je misschien een bijbaantje én probeer je een sociaal leven te onderhouden, vaak in een nog onbekende stad. Bovendien maakt het coronavirus het er allemaal niet makkelijker op.

Daarom biedt Siggie persoonlijke online coaching, waarin we je helpen omgaan met jouw uitdagingen. Van slapeloze nachten tot een sombere stemming, wij zijn er voor je. Samen gaan we op zoek naar manieren waarop jij jouw talenten kan inzetten om je veerkracht te vergroten. Zo kom je optimaal tot je recht.

Coaching van Siggie wordt vergoedt door de onderwijsinstellingen waarmee we samenwerken. Maar we zijn onafhankelijk, dus jouw persoonlijke informatie wordt niet gedeeld.

Siggie - Icon

De uitdagingen die wij aanpakken

Heb je last van klachten die gerelateerd zijn aan je stemming, angst, stress, slaap, piekeren, eenzaamheid, zelfwaardering of andere zaken die studeren voor jou lastig maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Na aanmelding beoordelen we altijd eerst of Siggie geschikt is om jou te ondersteunen. Mocht blijken dat dit niet zo is, dan zullen we je ondersteunen in het vinden van de geschikte hulp. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk wat we in kunnen zetten.  

Onderdeel van Mentaal Beter Groep

Siggie is onderdeel van de Mentaal Beter groep – een groep van organisaties die actief is in de geestelijke gezondheidszorg, namelijk Mentaal BeterOpdidaktVitalmindz en AllesKits. Siggie is binnen onze groep de bedrijfstak die zich richt op online coaching van studenten zoals jij. Binnen de Mentaal Beter groep zijn circa 1000 medewerkers werkzaam en werken we niet alleen online, maar ook vanaf meer dan 100 vestigingen door heel het land.

Onze samenwerkingen

Bij Siggie werken wij in opdracht van de hogeschool of universiteit. Op dit moment werken wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Als student van deze universiteit of faculteit kan je kosteloos gebruikmaken van onze online coaching. Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en wil je ook gebruikmaken van onze coaching? Dien dan een verzoek bij ons in en dan nemen wij contact op met jouw universiteit of hogeschool om de mogelijkheden te onderzoeken.

Loop jij vast en kun je hulp gebruiken
van een Siggie Studentencoach?