Onze aanpak

Hoe werkt Siggie?

Opbouw

Een coach traject bestaat uit vijf online sessies verspreid over ongeveer tien weken. Tijdens de eerste sessie ontmoeten we elkaar, leren we elkaar kennen en brengen we jouw uitdaging in kaart. We sluiten de sessie af met het formuleren van concrete, positieve doelstellingen.

In de tweede, derde en vierde sessie gaan we oplossingsgericht aan de slag met de doelen die jij wilt behalen, waarbij we o.a. gebruikmaken van e-health modules. Deze modules bevatten oefeningen vanuit de (positieve) cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie. In de vijfde en tevens laatste sessie blikken we terug op de afgelopen weken en jouw ontwikkelingsproces. Afhankelijk van waar je op dat moment staat, vieren we de stappen die je hebt gezet en/of blikken we vooruit naar wat je verder zou kunnen helpen.

Opstart

Ben je er inmiddels van overtuigd dat Siggie jou verder kan helpen? Meld je dan aan via dit formulier.

Zodra we jouw aanmelding hebben verwerkt, ontvang je van ons binnen 2 dagen een e-mail met verdere informatie.

Voordat we starten, is het belangrijk dat je instemt met een behandelcontract en dat je een vragenlijst invult.  Zodra alles is ingevuld, plannen we het kennismakingsgesprek. Dit gesprek en de overige sessies vinden plaats via videobellen in een online beveiligde omgeving.

Kun je hulp gebruiken
van een Siggie Studentencoach?