Disclaimer

www.siggieforstudents.nl is bedoeld voor studenten met psychische klachten, die cliënt zijn of worden van een therapeut/hulpverlener. De website en de content zijn met grote zorg samengesteld.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van de website?
Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. De redactie van Siggieforstudents zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De informatie
De informatie op de website is gebaseerd op huidige inzichten en kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Siggieforstudents is onderdeel van Vitalmindz. Vitalmindz neemt de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de site en maakt gebruik van bronnen die zij betrouwbaar acht. Vitalmindz kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze site. Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

Informatie van derden
Op deze site wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie van derden. Die informatie is niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

Informatieverwerking
De interactieve onderdelen (antwoordformulier, forum, chat enz) van deze website worden beheerd door Vitalmindz. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Uw bezoek aan deze website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de wettelijke regels en het privacyreglement van Vitalmindz.

Deze website is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik. Teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vitalmindz.